neljapäev, november 09, 2006

Tumesinine zhiguli

Siiani olen juba arvestanud asjaoluga, et vähemalt lähiajal pole juhiload vajalikud. Paraku unenäod tihtipeale sama meelt ei ole. Täna varahommikul nägin unes kuidas sõitsin ringi ilusa tumesinise zhiguli roolis. Lubadeta. :o)

Tööl oli täna esimene uute töötajate päev. Esinesid peadirektor, personaliosakonna juhataja ning majandusdirektor. Iseenesest midagi uut teada ei saanud, kuna juba praktika alguses räägiti sama juttu. Ikka nii, et millised on RR'i õiguslikud alused ja palju töötajaid on ning milliseid suuremaid remonditöid on teostatud ning mis tulevikus plaanis.

Kolmapäeva õhtu oli suur tudumine, mis päädis sellega, et istusin hiljem kella 2-ni üleval. Vaatasin CSI ära ning klõpsisin ETV-le.. seal näidati Reikop-Välba tandemit saates Paar. Mõttetu.

1 kommentaar:

olija ütles ...

Ma olen ka vahest sattunud telesaate Paar peale. Need Eesti Sanitarid on kohati täitsa norm. Riigikogu UFO:)) Ja Reikopi teetöölise ja loomaaiatöötaja karjäär oli ka päris tore vaadata. Aga fakt on see, et neljap kell 20 ei olegi viimasel ajal midagi head sealt kastist vaadelda. Hiljem ka mitte. ETV ehk päästab täna oma dokiga.