kolmapäev, detsember 13, 2006

Lost ja muud loomad

Pärast seda kui olin eile taas kord maha maganud Lost'i ühe osa.. arvasin, et kõik - varsti ununeb sündmustik, siis tegelased ning hea kui üldse pealkirja veel mäletada suudan. Kuid televisioonil, nagu ikka, olid omad plaanid. *muigab*

ETV näitas õhtuse filmina nimelt asjandust pealkirjaga Bride & Prejudice (Inglise-USA, 2004).
Muusikaline komöödia. Gurinder Chadha, filmi "Tribla nagu Beckham" lavastaja, leiab Jane Austeni peenele sotsiaalkomöödiale kõige sobimatuma paarilise - Bollywoodi lakkamatud laulu- ja tantsunumbrid. Selle tulemusena keeratakse veel üks vint peale Austeni ajatule loole armastuse leidmisest - kunagi varem pole seda jutustatud Bombay kassahittide nipsaka huumori, pööraste tantsunumbrite ja häbenematu romantikaga. Nagu Austeni romaanis "Uhkus ja eelarvamus", saavad siingi kokku kaks vastandlike vaadetega inimest, kuid seekord tulevad nad ka maailma eri otstest - Ida ja Lääs kohtuvad kesk kirevaid värve, vaimukust ja tundeid. Gurinder Chadha kirjutas filmi käsikirja koos oma abikaasa Paul Mayeda Bergesiga. Filmi tegelasi kehastavad nii Bollywoodi kui ka Hollywoodi artistid.
Postimehe telekavast

Filmis mängis üht kõrvalosatäitjat ka Lost'is tuntud Naveen Andrews. Sarjas on ta küll rahvuselt - kui ma väga mööda ei pane - iraaklane, filmis mängis ta indialast.
Mulle meeldivad multifunktsionaalsed näitlejad. Johnny Depp on ka üks neist.

Kommentaare ei ole: