pühapäev, mai 06, 2007

Agar Garfield

Nii vaikset nädalavahetust kui see, pole juba kaua aega olnud. 50% magamist ja 50% lebo. Esinemiskultuuri jaoks vajaliku õpimapi materjale pole ka viitsinud eriti koguda. Nüüd, pühapäeval, suutsin vaid üles otsida kunagi keskas saadud avaliku esinemise materjalid (umbestäpselt 5 lehekülge). Keegi võiks poes ka käia.
Lugemisse on väike paus tekkinud. Välja arvatud raamat pealkirjaga "Joogivesi ja meie", mille autoriks on Erna Sepp. Muudkui loen ja imestan, kui palju saasta me endale iga päev koos joogiveega sisse joodame. Ka pudeliveega. Võib-olla on eestlaste kõrge suremus tingitudki suures osas üsna kehvast vee kvaliteedist? Paraku ei saa selles osas tegelikult ise suurt midagi peale hakata. Tallinna elanikke "toidab" ju ikka AS Tallinna Vesi, kes keelab-käseb-poob-ja-laseb, ühesõnaga, kes on meie "leivaisa", kelle vastu polegi võimalik eriti astuda.

Ootan pikisilmi, mil kevadine soe Eestisse jõuab. Kuigi viimased päevad on väga lootusrikkad olnud, tuleb siiski tõdeda, et lõplikult läheb soojaks ehk alles suvekuudel. Aga see-eest hoiavad teised asjad veidi tuju üleval ;)

Kommentaare ei ole: