reede, november 17, 2006

Vaba hommik

Ja keset pruuni talve, mis on nii lohutu
su naeratus on valge heihoo heihoo...
et meenutada talle õnne, mis tohutu
on aega leida tal veel heihoo heihoo...
Vastu tuleva, mööda lähevad
inimesed ja hetked lähedad
suud soojad ja laulud kõhedad heihoo heihoo..
Dagö - Ma ei tea

Täna hommikul võtsid ahvid mõneks ajaks elektri ära.
Igatahes - istusin parajasti ninapidi arvuti juures ja tippisin kordamisküsimuste vastuseid arvutisse kui vool kadus. Esimene reaktsioon oli nagu ikka, et "krt, et siis leidsid ka aja..." kui meenus, et õhtul koju tulles oli välisuksel silt, kus teatati, et vool on sellel ja sellel ajal ära. Ning mälu järgi oli paberil märgitud aeg isegi pikem kui tegelikult pimedas istusin.
Muidugi tekkis hirm arvuti suhtes, et äkki sai too nüüd tõelise infarkti, aga näe, elab. Kuigi edaspidi peaks siiski enda ja tema turvalisuse huvides ettevaatlikum olema.

Ja veel üks katke hr. Veskimägi raamatust:
"Nüüd, 21. sajandil, ütlevad ühed, et olin parteis, aga midagi ei teinud; teised, et maksin ainult liikmemaksu ja pidin istuma parteikoosolekutel, need olnud väga igavad; kolmandad, kes armastavad ennast kuldseteks kuuekümnendateks kutsuda, ütlevad, et tahtsime asja seestpoolt parandada. Nendelt tahaks viisakalt vastu küsida: "Aga miks te siis ei parandanud?" [...] Kui partei [NLKP, EKP] ise oli kuritegelik organisatsioon, pidid seda olema ka tema liikmed."

Kommentaare ei ole: