teisipäev, jaanuar 16, 2007

Ootus

Tööl olles tegin veidi sobi ning uitasin veidi (poliit)blogides. Ning kuigi kohati sattusin ka päris asjaliku jutu otsa, jäi alati midagi puudu. Arvamus, st oma arvamus.
Kummaline on lugeda mõne onu blogi nagu online-ajalehte. Või pressiteadet.

Paar korda olen viimase x nädala jooksul lugenud ka herr Savisaare blogi. Aga kuna ma ei kavatse teda valida siis... ei viitsinud rohkem uudistamas käia.

Edasine lugemine omal vastutusel :)

Ootan uut energiapahvakat. Hetkel on maad võtmas üsna massiivne apaatsus, nõrkus jms. Varem oli meediv õhtuti ajalehti sirvida ning kommentaare lugeda, nüüd maadlen raamatuga, kuid käest panna eriti ei suuda/taha. Raamatus vaatleb autor natsismi ja kommunismi religioossest aspektist, mis kohati mõjub kuiva ja igavana (see on sellepärast, et filosoofia-teoloogia on mind siiani üsna tuimaks jätnud), kuid samas on teksti peidetud ka mõned head mõtted. Kuigi lõpuks teeb autor peaaegu alati järelduse, et kommunism ja natsism on ülimalt sarnased ning nende kahe erinevus seisneb pisiasjades. (Huvitav, kui palju teadlasi-ajaloolasi on veel samale järeldusele jõudnud?)

Siis on veel pikk nimekiri filme, mida tahaks vaadata ning omajagu pikk nimekiri isikutest, kellega tahaks vaadata. Praeguse entusiasmi ja nimekirja puhul saan omadega mäele ehk uueks aastaks :p
Kuigi juba pandi pähe mõte, et Little Miss Sunshine on nii armas ja tore film, et seda võiks juba homme vaadata.

PS! Presidendile saadetud jõulukaartidest (163 Eestist + 163 välismaalt) on tehtud RR-i 5. korrusele näitus. Püsib üleval jaanuari lõpuni. (Senikaua on arvatavasti ka minu kodused jõulukaunistused nähtaval)
PPS! Mads Mikkelsen on ülimalt silmatorkav (-paistev) näitleja. Ka uues Bondi-filmis tegi ta Bondile pika puuga ära. :o)

Kommentaare ei ole: