esmaspäev, detsember 04, 2006

Horoskoobist

Horoskoobid on alati pigem enese ego õrritamiseks väga-väga vajalikud ning samas ka parimad vahendid. They always work, somehow. Aga kas neid ka 100% uskuda? Mine võta kinni, sest sama teksti erinevatest ridadest võivad enda kohta käivat välja lugeda mitmedki inimesed. Et siis - kui palju inimene ise tahaks horoskoobis öelduga samastuda.
Päevahoroskoope ma üldjuhul ei loe, kuid sünnihoroskoopide, tähemärkide jms pikema asja vastu on kerge huvi küll. Mõnikord leian, et tekst on tõene, mõnikord, et jälle mitte. Sõltub vist tujudest.

Aga põhjus, miks sellest kirjutan on see, et Aivar saatis mulle faili, milles on mu sünnikaardi planeedid märkides, majades ja aspektides. Milline ma võiksin/peaksin olema.
Mõned nopped sellest:

* Teie emotsionaalne elu võib olla üsna äärmuslik. Teile on omane kriitilistes situatsioonides kiiresti tegutseda. See on tingitud pidevast alateadlikust valvelolekust ja heast psühholoogilisest vaistust. [...] See seis annab terava elu ja surma tunnetuse.

* Neitsi märgis paiknev Merkuur annab korrastatud, täpse ja metodoloogilise mõtlemise. Te olete ülipraktiline ega raiska aega tühja-tähja peale. [...] Kui olete millestki kindla arvamuse kujundanud, siis ei õnnestu naljalt kellelgi seda ümber lükata. Kuid Te satute jutuhoogu ainult siis, kui käsitletav teema Teid tõsiselt huvitab või kui Teil on tarvis oma seisukohta kaitsta. Muidu olete Te sõnavõtmisega kaunis tagasihoidlik. [...] Etteheidete ja süüdistuste korral ei oska või ei julge Te tihtipeale ainsatki sõna enda kaitseks öelda.

* Teie meelisteema on meditsiin. Vähimalgi võimalusel viite Te jutu tervisega seotud probleemidele ning Te ei väsi jagamast tervishoiualaseid nõuandeid esimesele ettejuhtunule.

* Kuid Te olete paras skeptik ja mingil määral pessimist. Te ei võta midagi puhta kullana. Te ei usu midagi enne, kui pole kõigi üksikasjade ja faktide omavahelist sobivust ja üksteisele vastavust kontollinud. Kipute ülemäära kriitiliselt suhtuma ebatäpsustesse vestluspartneri kõnes, olles mõnikord lausa pedantselt noriv.

* Armastuses olete äärmiselt kirglik, mistõttu võite oma kirega kaasa minnes ennast üsnagi ohtlikesse olukordadesse asetada. Tunded valitsevad mõistuse üle.

* Teie ellusuhtumine on väga emotsionaalne. Hindate eelkõige tundeid ja teineteisega arvestamist. [...] Teie suhtumine iseendasse on üsna muutlik ja seetõttu on Teil raske ennast objektiivselt kõrvalt vaadata. Sest kõik sõltub suuresti hetkemeeleolust, läbi mille hindate ka iseennast.

* Olete võimeline asetama ennast teiste olukorda.

* Te peaksite endale selgeks tegema, mis on Teile elus oluline ja mis mitte.

* See seis annab tunnistust sellest, et Te olete üpris omapärane isiksus, kellel on äärmiselt originaalne ellusuhtumine. Võimalik, et Teie välimuses võib olla jooni, mis hakkavad teistele silma. Positiivsel juhul olete isiksus, keda peetakse andekaks ja huvitavaks inimeseks. Negatiivsel juhul on Teil veidriku ja ekstsentriku kuulsus.

* Teile sobiks selline teenistus, mis on seotud vedelike, alkoholi, keemia, kütteainete, (filmi)kunsti või muusikaga.

* Teil tuleb õppida oma hirmude ja kartustega toime tulema. Te ei tohiks järele anda mingitele kummalistele tujudele, mis Teil aeg-ajalt peal käivad.

* Teis on palju energiat, kuid vähe kannatlikkust ja põhjalikkust.

* Tihti laskute mõttetutesse vaidlustesse, mis muudab suhtes teistega pingeliseks. [...] Ka liikluses tuleb Teil ettevaatlik olla.

*Aspekt annab kunstialaseid võimeid, käitumise ja elustiili esteetilisust. Samuti head maitset ja oskust inimestega läbi saada. Olete teiste suhtes sõbralik ja helde.

* Teile on omane otsida kõveraid teid ja meetodeid oma eesmärkide saavutamiseks. Oma energiat ja aktiivsust elate välja kummalisi teid pidi.

Kommentaare ei ole: